ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΤΗΡΙΩΝ

thumbnail of pathologia_ktiriwn

ΕΚΘΕΣΗ BATIMAT 2015

Οι κύριοι Μάντης Αθανάσιος & Παπαδόπουλος Δημήτριος της εταιρίας μας παραβρέθηκαν το Νοέμβριο στην Έκθεση Κατασκευών και Αρχιτεκτονικής ΒATIMAT, στο Παρίσι. Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, στο Εκθεσιακό Πάρκο της περιοχής Paris Nord Villepinte.

Η BATIMAT αποτελεί σημαντικό γεγονός στον τομέα της κατασκευής. Συγκεντρώνει εκθέτες και επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ενημερωθούν για όλες  τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και για όλα τα  νέα προϊόντα και συστήματα του κλάδου μας.

ΗΜΕΡΙΔΑ Π.Σ.Ε.Μ

Ημερίδα με θέμα  «ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» πραγματοποιήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ (Π.Σ.Ε.Μ).
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν καινούργιες & καινοτόμες τεχνικές εφαρμογές, νέες τεχνολογίες υλικών καθώς και αναφορές στην Ευρωπαϊκή & Εθνική νομοθεσία.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα όπως η ενανθράκωση & επισκευή σκυροδέματος, τα κριτήρια επιλογής ασφαλτικών μεμβρανών, η  διαχείριση υγρασίας σε θερμομόνωση, οι ιδιότητες και οι εφαρμογές αφρού πολυουρεθάνης,  η στεγανοποίηση υποστρώματος & αρμών, η πρόληψη & προστασία των οπλισμών.
Για την εταιρία μας την ημερίδα παρακολούθησε ο κ. Μαυρούλεας Γεώργιος ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εταιρειών Μόνωσης και σήμερα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου έχοντας αναλάβει το Επιστημονικό Τμήμα του και την επιμόρφωση των μελών του.
Μετά το πέρας της Ημερίδας ακολούθησε η Γενική Συνέλευση και η κοπή της πίτας των μελών του Π.Σ.Ε.Μ.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ISOMAT

Στις εγκαταστάσεις της ISOMAT στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου τεχνικό σεμινάριο σε πελάτες και εφαρμοστές, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τη σειρά των καινοτόμων πολυουρεθανικών συστημάτων ISOMAT PU SYSTEMS που προτείνει η εταιρία για στεγάνωση.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίων δόθηκαν χρήσιμες τεχνικές συμβουλές, ενώ ακολούθησε live επιδείξη των εφαρμογών.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν και τα δύο συνεργεία της Θεσσαλονίκης καθώς επίσης και ο κ. Παπαδόπουλος Δημήτριος αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της εταιρείας για  την εύρεση και την τεχνικά άρτια εφαρμογή καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών, οι οποίες θα ικανοποιούν τους πελάτες μας.